fbpx

OFFERT

Tveka inte att kontakta oss för en offert!

BEGÄR OFFERT

Vitvaruservice malmö

Svenskarna blir alltmer matlagningsintresserade, vi åtrå efter ny teknik och kunskap om matlagning och mat. Med hjälp av smarta vitvaror utvecklar och underhålls intresset för köket och lusten att skapa. Som en följd av det finns det idag mer hemprodukter än någonsin tidigare i våra hem och de är boostade med funktioner. Som alla maskiner behöver de trots allt bättre prestanda ändå service och underhåll då och då.

Vi på ELKL hjälper dig med service, installation, uppgradering, underhåll och rådgivning både före och efter köp. Vi finns vid din sida under hela produktens livslängd och är aldrig längre bort än en knapptryckning.

Lätt och smidigt att arbeta med oss

Vi gör det alltid enkelt för dig. Du berättar vad du vill ha hjälp med och hur ofta, sedan ser vår duktiga och trevliga personal till att du blir mer än nöjd med vårt underhåll och vår skötsel.

Med oss kommer du aldrig vara missbelåten med priset. Vår prisbild är alltid human – det är en förutsättning för oss att du alltid känner dig nöjd innan vi träffar en överenskommelse och inleder samarbetet.

Vår ödmjuka och professionella approach uppskattas av många privat- och företagskunder i Malmöstad. Det är alltid lätt och smidigt att arbeta med ELKL. Just därför vi är väldigt omtyckta när det gäller tjänster inom fastighetsskötsel i Malmö.

VARFÖR VÄLJA OSS

Med över 10 års erfarenhet och ett riktigt fokus på kundtillfredsställelse kan du lita på oss för ditt nästa projekt. Vi erbjuder professionell renovering och installationstjänster med ett riktigt fokus på kundtillfredsställelse.

  • Finansiellt ansvar till våra kunder
  • Överlägsen kvalitet och hantverk
  • Kvalitet och värde för de projekt vi levererar
  • Högsta standarder i kostnadskontroll
  • Fokus på kundnöjdhet

KONTAKTA OSS

Tveka inte att kontakta oss för en offert!

KONTAKTA OSS
© Copyright 2018