Våra tjänster

ELKL arbetar såväl med el och entreprenad som med fastighetsskötsel och boendemiljö. Vårt utbud av tjänster är brett och det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss. Alla förfrågningar som når oss prioriteras alltid lika högt av vår duktiga kundtjänst och våra erfarna medarbetare ute på fältet.

Vi hjälper till med det mesta inom el och fastighetsskötsel

Inom fastighetsskötsel arbetar vi med allt som rör både den inre och yttre skötseln. Vi håller rent i sophus, ser över skötseln av portar och tvättstugor, klipper gräsmattor, häckar och rabatter. Vi sköter också om trädgårdar och har tillgång till både arborister och trädvårdare om det gäller svårare beskärningar eller trädfällning. Under vintertid erbjuder vi snöröjning, skottning och sandning.

Våra elektriker är certifierade och väl uppdaterade med miljö- och teknikförordningar. Om du står inför ett akut problem är våra elektriker alltid snabbt på plats. Behöver du planera kommande elinstallationer och energioptimering inför ett nybygge eller en renovering, ger vi dig den bästa tänkbara experthjälpen.

Underentreprenörer

Det som gör oss kompletta inom fastighetsskötsel är vårt starka nätverk av underentreprenörer. Det gör att vi bland annat professionellt kan hjälpa till vid exempelvis:

  • Renovering inomhus och utomhus med snickare, rörmokare och VVS-tjänster
  • Fasadmålning, takläggning, isoleringsarbeten, kakling
  • Markarbeten, trädgård, stenläggning, fönster- och dörrbyten
  • Om- och tillbygnader
  • Fastighets- och flyttstädning

ROT-avdraget

Det så kallade ROT-avdraget (Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad) är en skattereducering som gäller vid utförda tjänster i ditt hem. Kravet är att helt enkelt att tjänsten du anlitar ligger inom ramen för vad som anses som renovering, ombyggnad och tillbyggnad. De flesta av våra tjänster går inom ramen för ROT-avdraget, vilket gör att du kan får göra ett skatteavdrag på 50% av den utförda tjänsten. Hör av dig till oss om du undrar mer specifikt om vilka tjänster som ingår i ROT. Vi står till din tjänst!

Hör av dig till oss      

Tveka inte att ringa oss mellan 08.00-18.00 då kontoret alltid är fullt bemannat. Vi är snabba, trevliga och lyhörda på telefon. Berätta gärna mer om vad vi kan hjälpa dig med – ditt ärende är alltid vår högsta prioritet.