Städ

ELKL – ett komplett städ- och serviceföretag

ELKL är ett heltäckande företag inom städ och service. Vi gör allt för att ditt liv skall bli smidigare och lättare att leva! Om du vill ha ett rent och städat hem, kontor eller trapphus är det oss du skall höra av dig till. Vi har varit med länge i branschen länge och städat åt barnfamiljer, äldreboenden, skolor, myndigheter och företag. 

Vi anpassar oss efter dina behov!

En fördel med ELKL är att vi alltid anpassar oss snabbt efter ditt behov och önskningar. Vår personal har en kompetens som sträcker sig många år tillbaka inom samtliga områden av städ och rengöring.

Våra tjänster täcker alla serviceområden

Det finns inte ett område vi inte kan hjälpa till inom. Har du fullt upp hemma med barn och tvätt? I så fall hjälper vi till med både hem- och storstädning samt barnpassning. Behöver du hjälp med flyttstäd för att klara besiktningen när du sålt din lägenhet? Inga problem, vi ser till att varenda liten vrå är rengjord och att fönstrena är noga putsade.

Våra tjänster omfattar bland annat:

  • Hemstädning
  • Kontorstäd
  • Butiksstädning
  • Arbetsbodstädning
  • Flyttstädning
  • Trappstädning
  • Strykning
  • Fönsterputsning
  • Trädgårdsservice

Nöjda kunder och kvalitet

ELKLs största fokus är kunden. När våra kunder är nöjda, är vi nöjda. Vi vet vad som krävs för att kunna prata om kvalitet i varje led. Om någon mot förmodan inte är nöjd med vårt jobb ser vi till att göra jobbet dubbelt så bra för att för allt skall kännas rätt. Givetvis helt utan extra kostnad.

 Det krävs en professionell personalstyrka för att hålla den kvalitet vi levererar. En stor anledning till att vi kan ge våra kunder de bästa tjänster är för att vi konstant utbildar vår personal. Vi uppskattar och är måna om våra medarbetare. Slutresultatet hos kunden blir alltid bäst så.

Vi bryr oss om miljön!

Inom alla sorters städtjänster vi utför är vi ytterst medvetna om deras miljöpåverkan. Vi arbetar alltid med fokus på att bevara miljön i varenda uppdrag vi utför. Det är obligatoriskt för oss att ha de miljönvänligaste städfordonen och de minst miljöfarliga kemikalierna.

Vi upplyser alltid om RUT

Du vet väl att RUT-avdraget (Renhållning, Underhåll och Tvätt) gäller för tjänster inom städ, barnpassning och trädgårdsservice? Vi är måna om våra kunder och vi gör alltid gällande att det går att utnyttja RUT-avdraget och få 50% i skattelättnad när du behöver våra tjänster.

Hör av dig till oss idag!

Vi ser fram emot att få hjälpa till om du behöver städhjälp till ditt hem eller företag. Våra kunder är många och vi prioriterar alla lika högt. Oavsett om ditt arbete är litet eller stort, ser vi till att du får blixtsnabb kundservice. Vi lyssnar och vi förstår vad ditt behov är.

Hör av dig till oss idag så skall vi se till att din vardag blir enklare!