Snickare Malmö

Behöver du en snickare som hjälper dig i ditt hem? I så fall har du kommit helt rätt. ELKL kan ge dig en snickare i Malmö som hjälper dig med precis allt som innefattar renovering, ombyggnad, träval samt tillbyggnader såsom terasser eller altaner.

Frigör tid och infria dina drömmar!

En renovering eller en ombyggnad är svårt att ta hand om som lekman inom bygg. Med hjälp av våra snickare kommer du inte bara få din tid frigjord och dina bekymmer lösta, ditt hem kommer vara snyggt ombyggt när vi är klara. Vi förser dig inte bara med Malmös bästa och kundvänligaste snickare, vi skapar en helhetslösning som gör att du aldrig behöver fråga om hjälp när det gäller områden som el, rör, golvslipning och ventilation. Alla dessa kompetenser ingår i vårt tjänsteutbud.

Vi är en snickare i Malmö som helt enkelt ger dig mer tid åt dig själv och din familj i och med att vi löser alla dina problem inom bygg i ditt hem. Vad du än drömmer om att göra i ditt hem så ser vi till att göra din dröm till verklighet, utan att du behöver oroa dig. Vi vet vi håller på med och vi är duktiga på att alltid ge våra kunder det ”lilla extra”.

Snickare i MalmöSeriös och konkurrenskraftig snickare

Snickartjänster är efterfrågade idag och det finns många aktörer som syns på nätet. Alla är förstås inte att lita på. Vi har länge arbetat med betoning på att alltid leverera en tjänst som först och främst är professionell och seriös rakt igenom. En snickare i Malmö är enligt oss en person som är fullt utbildad och erfaren inom sitt område. Det är just den yrkesmänniskan som kommer att hjälpa dig om du hör av dig till oss.

Dessutom kan du räkna med att du får ett konkurrenskraftigt pris och maximalt värde för pengarna. Vi tycker nämligen inte det skall kosta skjortan att anlita en snickare lokalt. Varför skulle man inte kunna få en professionell snickare till ett schysst pris? Hos oss får du alltid det – och mer därtill!

Många år i branschen

Vi har många år av riktiga arbetstimmar som snickare i Malmö. Det gör att vi kan stå för vad vi menar med riktigt kvalitet på jobben. Varje gång vi är klara lämnar vi alltid efter oss det resultat som våra kunder efterfrågat. Vi slutar aldrig någonsin förrän våra kunder är fullt nöjda. För våra kunders högsta trygghet och komfort lämnar vi också garanti på arbetet vi utför. Vi påminner också alltid om att våra kunder alltid har rätt till ROT-avdraget i samband med renoverings- och ombyggnadsarbeten i privata fastigheter.

Nöjda kunder

Kunderna har alltid stått i centrum sedan ELKL grundades och anledningen till att vi så snabbt vuxit är att majoriteten av våra kunder alltid rekommenderar oss vidare efter utförda arbeten. När vi får höra omdömet om vad vår nya kunder hört om oss så är det ofta att vi är trevliga, ärliga, noggranna och att vi alltid håller tider och överenskommelser. Detta är vi stolta över och tänker förvalta i alla år framöver.

Vi hoppas att du blir nästa nöjda kund som hör av sig till oss om du behöver en snickare. Tveka inte att höra av dig direkt på telefon till oss – vi ser till att du får alla hjälp du behöver. .