Om oss

ELKL grundades i Malmö för att erbjuda privatkunder och företag heltäckande lösningar inom fastighetsskötsel, fastighetsunderhåll och eltjänster. Vårt mål och vision är att kunna finnas till hands snabbt för kunder som behöver hjälp med el och fastigheter samtidigt som vi alltid levererar tjänster som folk är mer än nöjda med. Tack vare våra många starka och ihållande kundrelationer är det lätt att konstatera att vårt sätt att arbeta är det som fastighetsägare vill ha.

Vi vill alltid bli bättre!

Vi är tacksamma för alla lovord och nöjda kunder vi fått genom åren, men vi nöjer oss inte med det. Det går alltid att bli bättre på saker och ting genom att ständigt utbilda sig och vara uppdaterad inom de områden som vi redan är bäst på. Vår personal utbildas konstant – både internt och externt – och det tänker vi fortsätta investera i.

Vårt arbete handlar om omhändertagande och kommunikation

Fastighetsskötsel handlar enligt oss om mer än att bara åka ut på plats och se över och reparera en fastighet. Vi strävar alltid efter att skapa de starkaste banden till våra kunder. Vi bryr oss verkligen och vi ser till att ta hand om våra relationer samtidigt som vi arbetar. För oss är den ömsesidiga kommunikationen en förutsättning för att arbetet skall bli bra. Tack vare vår starka sociala kompetens och känsla för kundservice har vi lyckats mycket väl genom åren. För oss är alla kunder – stora som små – lika mycket värda och prioriteras alltid lika högt.

Miljöpolicy

Internationellt sätt är Sverige ett ledande land när det gäller miljötrenden. Det svenska hemmet är betydligt mer miljömedvetet idag än i början av 2000-talet. ELKL är mer än bara en trendföljare inom miljöfrågor. Vi driver ett aktivt miljöarbete som inte bara innebär att vi säger att ”vi skall jobba med minsta möljliga miljöpåverkan”, vi praktiserar och andas vår starkt medvetna attityd till miljön. I vårt miljöförebyggande arbete idag strävar vi efter minsta energianvändning samtidigt som vi alltid arbetar med miljöanpassade produkter. Vi uppdaterar oss konstant med lagar – både nationellt och inom EU. Det går att göra så mycket mer utöver den rådande miljölagstiftningen tycker vi, varför vi gärna tar täten bland Sveriges bolag inom fastighetsskötsel.

Kontakta oss

Vi finns i Malmö och det är enkelt att nå oss mellan 08.00-18.00 under vardagar. Slå oss en signal på 040-94 06 04 eller maila till[javascript protected email address] så ser vi till att hjälpa dig omgående.

Välkommen!