Elektriker Malmö

El Malmö

  • Har du akuta problem och behöver hjälp av en professionell elektriker?
  • Upplever du alltför ofta strömavbrott hemma?
  • Går säkringarna konstant på företagets kontor?

Lösningen på dessa problem heter ELKL. Vi är inte bara experter på allt som handlar om el. ELKL är alltid snabbt på plats samtidigt som vi är ytterst noggranna i vårt arbete. Vi tummar aldrig på kvaliteten utan ser till att lösa problemen med stort fokus på säkerhet. Vår kombination av noggrannhet och kundservice i alla situationer har gjort oss till en omtyckt elektriker i Malmö.

Anlita en elektriker hos oss

Oavsett om du har en villa eller lägenhet kommer du vid något tillfälle råka ut för det oväntade när strömmen går. Kanske är problemet allvarligare än bara en propp. Om så är fallet är sannolikt riskerna för stora för att chansa på en egen lösning. Ringer du ELKLs elektriker kan du räkna med att vi snabbt är på plats. Våra elektriker är alltid fullt beredda att rycka ut när problemet väl är framme. Inte minst har vi största kompetensmässiga beredskap med alla tänkbara certifieringar och försäkringar som krävs för att man skall kunna arbeta professionellt som elektriker.

Anlitar du en elektriker hos ELKL kan du vara helt säker på att du får hjälp med allt som innefattar akuta elproblem, elinstallationer samt råd och strategier om du står inför ett nybygge eller en renovering av din fastighet.

Elektriker i MalmöAlla former av el- och servicearbeten

Oavsett vilket elrelaterat problem det gäller står våra erfarna elektriker i Malmö till ditt förfogande. Vi är heltäckande när det gäller eltjänster och erbjuder bland annat följande:

  • Alla former av allmänna elservicearbeten, reparationer och felsökningar
  • Jordningar
  • Reparation av trasiga ledningar och uttag
  • Installationer av system och mätare
  • Utökning av elcentral
  • Reparationer och ersättning av lysrörsarmaturer och belysning

Bli miljövänligare – spar pengar

Om du står inför en nybyggnation och vill göra din fastighet så miljövänlig som möjlig kan du rådfråga våra elektriker. De kommer då att se till att du får en utförlig beskrivning av hur du energioptimerar genom att mäta energiförbrukningen med rätt verktyg. På så sätt kan du alltid ha full koll på vilka energisparalternativ som är effektivast. Detta gör att du på sikt kommer att spara mycket pengar.

Vänd dig till oss för elektriker i Malmö

Vi är det givna alternativ när det gäller el i Malmö. Vår trevliga kundtjänst står till ditt förfogande när du behöver fråga om hjälp eller prisuppgifter. Tänk också på att det är möjligt att utnyttja ROT-avdraget om du anlitar arbetshjälp vid exempelvis elinstallationer i samband med renovering eller ombyggnad.

Ring oss om du behöver en professionell elektriker som snabbt är på plats. Välkommen!